• Geri dön

  • 38 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Koleksiyonlarıyla her mevsim moda deneyimi yaşatan DeFacto, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile özel bir koleksiyona imza attı. “Kendini Sevenler-Denim” sloganıyla moda severlerle buluşan koleksiyonda, hayatın her alanında cesaret eden, yolundan yürüyen, hayatı yönetirken kendini sevmeyi de bir an olsun ihmal etmeyen kadınlar için tasarlanan denim ceketten büstiyere elbiseden wide leg pantolona uzanan birçok farklı model yer alıyor.

Global moda markası DeFacto, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile denimden vazgeçmeyenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Kendini seven kadınların gardırobunun vazgeçilmezi olacak parçaları bir araya getiren koleksiyon hayatın her alanında denim ile şık, cool ve rahat olmaya davet ediyor.

Denim kumaşının zengin tonlarının kullanıldığı koleksiyon ayrı ayrı birer star parça olan ceket, wide leg pantolon, büstiyer, elbise, bermuda alternatifleriyle kendini seven kadınlara stil sahibi bir duruş vadediyor. Denim parçaların bir araya gelerek harika bir uyum sağladığı koleksiyondaki parçalarla ister toplantıda ister davette şık ve cool bir görünüm yakalamak mümkün. Koleksiyonda, geniş ürün yelpazesi, son moda kesimler ve kaliteli kumaşlar ile öne çıkıyor.

Global moda markası DeFacto, bu özel denim koleksiyonunu www.defacto.com adresinde, DeFacto mobil uygulamasında ve tüm DeFacto mağazalarında buluşturuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL